Το διασημότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου! Οι εκπληκτικές ακτές και οι εξαιρετικές αμμουδιές, η γοητευτική συνύπαρξη του λευκού και του μπλε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ο παραδοσιακός τρόπος ζωής, τα νησιώτικα τραγούδια, η ζεστή φιλοξενία, τα γυμνά τοπία με τα έρημα ξωκλήσια καθιστούν το ταξίδι στις Κυκλάδες αληθινά μοναδικό.

 
Το όνομα «Κυκλάδες» αναφέρεται στα νησιά που σχηματίζουν έναν κύκλο γύρω από το ιερό νησί της Δήλου. Η ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι οι Κυκλάδες είναι δημιούργημα του Ποσειδώνα, ο οποίος μεταμόρφωσε σε νησίδες τις νύμφες Κυκλάδες, όταν αυτές προκάλεσαν την οργή του.
Εκατομμύρια Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες επισκέπτονται σήμερα τις Κυκλάδες (Σαντορίνη, Μύκονος, Δήλος, Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Ίος, Σύρος, Τήνος, Μήλος, Κέα, Αμοργός, Σίφνος, Σέριφος, Άνδρος, Κύθνος, Κίμωλος, Ανάφη, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια), αναζητώντας στο εκτυφλωτικό φως και στα διάφανα γαλανά νερά τη δική τους εκδοχή για «μαγευτικές διακοπές»..
 
Η Σαντορίνη (ή Θήρα) βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων και είναι στην ουσία ένα σύμπλεγμα νησιών που αποτελείται από τα νησιά της Θήρας, της Θηρασσιάς, του Ασπρονησίου, της Παλαιάς και της Νέας Καμένης. Το νησιώτικο αυτό σύμπλεγμα δημιουργήθηκε λόγω της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας - θα λέγαμε ότι πραγματικά ξεπρόβαλλε από τα σπλάχνα της γης!
 
Αθλήματα νερού
 
Ελλάδα σημαίνει θάλασσα, ένας υδάτινος παράδεισος γεμάτος ζωή. Οι θάλασσες του νησιού δημιουργούν ένα αμάλγαμα εικόνων εναλλασσόμενων από τη μια και αλληλοσυμπληρούμενων από την άλλη που αποπνέουν απόλυτη αρμονία και καθαρή ομορφιά.
 
Τα θαλάσσια αθλήματα είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στην Σαντορίνη που διαθέτει θάλασσα με κρυστάλλινα νερά και υπέροχο βυθό. Το νησί προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις στους εραστές των αθλημάτων αυτών, καθώς είναι προικισμένη με μοναδικά φυσικά αξιοθέατα στο Αιγαίο πέλαγος, Επιπλέον, διαθέτει μαρίνα, αγκυροβόλια και παραλίες με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. 
 
Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου και ενημερωθείτε για τα πλούσια και πλήρη πακέτα θαλάσσιου τουρισμού που διοργανώνουμε για όλους μας τους πελάτες